Hierontaa keholle ja mielelle

Kireyttä hartioissa ja niskassa, päähän sattuu. Selkä kipuilee ja jalat ovat rasituksesta väsyneet ja kipeät.

Stressiä, unettomuutta, kiirettä ja väsymystä.

Ovat sitten lihaksesi jumissa ja kaipaat napakkaa hierontaa tai haluat hetken vain levätä ja nauttia rentouttavista hoidoista, HierontaHyvinvoinnilta löydät monipuoliset palvelut mistä voit valita juuri sinulle sopivan hoidon.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakasta kuunnellen.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja sekä rentoutusohjaaja.

Koulutuksia olen käynyt lisäksi mm. fascia käsittelystä, kuivakuppauksesta ja GuaSha- hieronnasta. Näitä ei ole erikseen hinnastossa omana hoitonaan, vaan käytän näitä tilanteen mukaan hieronnan yhteydessä.

 

Hoitojen jälkeen on hyvä antaa kehon rauhoittua ja muistaa riittävä vedenjuominen.

Palvelut

Klassinen hieronta

Helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä

Purentalihasten hieronta

Lievittää lihasjännityksiä ja kipuja pään alueella

Intialainen päähieronta

Helpottaa stressin oireita, päänsärkyä, nukahtamista sekä parantaa unenlaatua. Kasvojen ja päänahan jännitykset vähenevät

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Syvästi rentouttava hoito, joka hoitaa kehoa ja mieltä hyvin kokonaisvaltaisesti

Access Bars- hoito

Vapauttaa mielestäsi ja kehostasi turhia rajoituksia ja tunteita

Ruususen hoito

Naisten elinvoimaa vahvistava, mieltä ja aisteja hellivä sekä sydäntä hoitava naisten oma hoito

Ikioma lepohetki

Rauhoittaa mielen, lievittää kipuja ja vie sinut ihanaan, pehmeään rentouden tilaan

Reiki

Tasapainottava, rauhoittava ja rentouttava energiahoitomuoto

Intuitiivinen energiahoito

Hoito puhdistaa ja vahvistaa ihmisen omaa energiajärjestelmää ja elinvoimaa sekä auttaa pääsemään eroon haitallisista ja raskaista energiatukoksista

KLASSINEN HIERONTA

Kesto 30min / 35€  |  Kesto 45min / 45€  |  Kesto 60min / 54€
Kesto 75min / 63€  |  Kesto 90min / 74€

Hieronnalla voidaan helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä. Erilaisin hierontaottein pyritään pehmentämään jännittyneitä lihaksia. Hieronta rentouttaa ja auttaa kehon palautumisessa. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa näin auttaen kuona-aineiden poistumisessa. Hieronnalla voidaan myös ennalta ehkäistä monenlaisia vaivoja. Hieronta tehdään aina yksilöllisesti, sinua kuunnellen ja juuri sinun ongelmiin/kipukohtiin keskittyen.

PURENTALIHASTEN HIERONTA

Kesto 30min / 38€  |  Kesto 45min / 46€
Kesto 60min / 60€

Narskutteletko öisin hampaitasi tai puretko niitä yhteen? Aamuisin leuat tuntuvat jäykiltä ja kärsit päänsärystä. Korvat menevät lukkoon tai sinulla on tinnitusta. Kärsitkö pitkäaikaisista niska-hartiaseudun vaivoista?

Purentalihasten hieronta lievittää lihasjännityksiä ja kipuja pään alueella.

Purentalihaskäsittelyssä käydään läpi niska-hartia alueen lihaksia, kaulan ja kasvojen lihakset sekä purentalihakset suun sisäpinnoilta.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Kesto 30min / 35€  |  Kesto 50min / 55€

Erittäin rentouttava hoito. Hoidossa käsitellään pään lisäksi yläselkä, hartiat, niska, käsivarret, päänahka, kasvot ja korvanlehdet. Intialainen päähieronta on hoitona lempeä, mutta tehokas. Rentouttava mutta kuitenkin virkistävä. Intialainen päähieronta voi helpottaa mm. stressin oireita ja päänsärkyä. Nukahtaminen voi helpottua sekä unenlaatu parantua. Kasvojen ja päänahan jännitykset vähenevät. Intialainen päähieronta on todellinen ”stressipesu”.
Voit valita joko 30min tai 50min hoitoajan.

IKIOMA LEPOHETKI

Kesto 90min / 75€

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä jonka aikana saat nauttia niska-hartia alueen hieronnasta. Jalkakylvyn jälkeen pääset selinmakuulle peiton alle ja saat nauttia pitkästä ja hemmottelevasta jalkahieronnasta (polvista alaspäin), sekä lopuksi kehoa ja mieltä elvyttävästä kasvo- ja päähieronnasta. Tämä hoito rauhoittaa ja tyynnyttää mielen, lievittää kipuja ja vie sinut ihanaan, pehmeään rentouden tilaan.

RUUSUSEN HOITO

Kesto 120min / 140€

Naisten elinvoimaa vahvistava, mieltä ja aisteja hellivä sekä sydäntä hoitava naisten oma hoito. Hoito sis. jalkakylvyn, ihoa elvyttävän ja tasapainottavan kasvonaamion sekä koko kehon ”päästä varpaisiin” hemmottelevan hieronnan, johon yhdistyy ruusukvartsi GuaShausta. Hoidossa käydään läpi energeettistä kehoa sekä akupisteitä. Hoidossa käytetään luonnonmukaisia tuotteita, jotka sisältävät ruusun eteeristä öljyä. Ruusun eteerisen öljyn käyttöä on arvostettu naisten vaivojen hoidossa sekä ihon hoidossa. Ruusulla on myös mielialaa tasapainottava vaikutus. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen ja rentouttava. Hoito ei sovellu raskaana oleville eikä imettäville.

AYURVEDINEN PÄÄ- JA KASVOHIERONTA

Kesto 75min / 70€

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on tuhansia vuosia vanha intialainen hoitoperinne. Ayurvedisessa pää- ja kasvohieronnassa hoito aloitetaan istuen ja hieron pään, hartioiden ja selän aluetta. Tämän jälkeen pääset selinmakuulle peiton alle nauttimaan kasvojen, pään, ja korvien hieronnasta. Hieronnassa käsitellään pään ja kasvojen alueella olevia marmapisteitä lempeästi hieroen. Marmapisteet muistuttavat kiinalaisia akupisteitä. Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on hyvin syvästi rentouttava hoito joka hoitaa kehoa ja mieltä hyvin kokonaisvaltaisesti. Hoidosta voit saada apua mm. stressiin, unettomuuteen, kipuihin ja särkyihin, hampaiden narskutteluun. Hoito rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Ayurvedinen hoito voi parantaa aistien toimintaa ja vähentää erilaisia jännitystiloja. Ayurvedinen hoito hoitaa myös mieltä ja tunnepuolen tiloja. Hoito voi auttaa vapautumaan mm. erilaisista tunnelukoista.

Hoidossa käytetään runsaasti öljyä joten huomioithan tämän hoitoon tullessasi. Hoidon jälkeen hiukset ovat öljyiset. Hoito on kestoltaan reilun 60min, jonka jälkeen sinulla on vielä aikaa heräillä rauhassa ja juoda vaikka lämmintä teetä.Tähän hoitoon ihastut.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville.

ACCESS BARS- HOITO

Kesto 60min / 60€

Haluaisitko paremmat yöunet? Haluaisitko lisää energiaa ja iloa elämääsi? Haluaisitko stressin jo väistävän ja ahdistuksen helpottavan? Access Bars hoidosta voit saada apua mm. näihin asioihin.

Access Bars hoidossa käydään läpi kevyesti koskettamalla/painamalla 32 pistettä pään alueella. Käymällä läpi nämä 32 pistettä, voidaan päästä irti erilaisista rajoituksista joita voi olla esim. kehoon, rahaan, tai ihmissuhteisiin liittyen. Access Bars hoito voi vapauttaa mielestäsi ja kehostasi turhia rajoituksia ja tunteita, joita et tarvitse ja jotka eivät ole sinulle hyväksi. Access Bars hoitoa voikin ajatella ikäänkuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Aivoillesi tulee lisää tilaa ja ymmärrät itseäsi paremmin. Tämän hoidon avulla sinun on helpompi päästää irti kaikesta turhasta.

Access Bars hoidon hyötyjä voivat olla:
– mieli ja keho rentoutuu
– stressi vähenee
– ahdistus ja masennus helpottuu
– paniikkioireet vähenevät
– kehon energiavirtaus lisääntyy
– kehon oma paraneminen elpyy
– toimintakyky lisääntyy
– unenlaatu paranee
– tietoisuus lisääntyy
– itseluottamus lisääntyy
– elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
– ADHD-, ADD-, ja OCD- oireet voivat helpottua

Vähintäänkin tunnet saaneesi pitkän ja rentouttavan päähieronnan.

REIKI

Kesto 60min / 50€

Reiki on tasapainottava, rauhoittava ja rentouttava energiahoitomuoto. Hoito tapahtuu kevyesti koskettaen tai käsiä kehon yläpuolella hoidettavan auralla kuljettaen. Hoidettavan ei tarvitse riisuutua, vaan hoito tapahtuu vaatteen päältä hoidettavan maatessa hoitopöydällä.

Reiki on japaninkielinen sana. Rei tarkoittaa universaalia hengen voimaa, Ki merkitsee chitä, pranaa, elämänenergiaa. Hoidossa reikihoitaja välittää reiki-energiaa hoidettavalle, toimii ikäänkuin kanavana reiki-energialle. Eli hoitaja ei luovuta energiaa itsestään, eikä ota hoidettavalta. Reikin avulla keho saa lisää elinvoimaa käyttöön ja siten luo paremmat edellytykset kaikelle toiminnalle. Hoidon aikana hoidettava voi tuntea erilaisia virtauksia ja tuntemuksia, riippuen hoidettavan omasta energiatasapainosta.

Reiki on erittäin lempeä hoitomuoto ja sopii kaikille. Hoitoa ennen ja hoidon jälkeen on hyvä jättää hieman aikaa keskustelulle.

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Kesto 60min / 60€

Energiahoito perustuu meissä jokaisessa olevaan näkymättömään energiakenttään. Jos energiat eivät pääse virtaamaan vapaasti ja esteettä, syntyy energiatukoksia. Energiatukokset voivat ilmetä mm. kipuina, masentuneisuutena, ahdistuksena, uniongelmina ja pahoinvointina. Intuitiivisen energiahoidon avulla voidaan päästä eroon haitallisista, raskaista energiatukoksista ja hoidon avulla saadaan puhdistettua ja vahvistettua ihmisen omaa energiajärjestelmää ja elinvoimaa.

Hoidossa käytän useita oppimiani hoitomuotoja; Reikiä, chakrojen tasapainotusta, meridiaanien hoitoa, akupisteitä, meditaatiota, joskus myös kortit voivat kertoa paljon sekä tuoda hoitohetkeen oman viestinsä. Hoitoon voi kuulua myös perinteisiä hierontaotteita ja päähierontaa. Jokainen hoitokerta on ainutlaatuinen, yksilöllinen ja erilainen. Hoidon aikana saat rentoutua hoitopöydällä peiton alla ja nauttia levosta sekä vastaanottaa hoitoa. Työskentelen täysin intuitiivisesti kuunnellen mitä kehosi juuri siinä hetkessä tarvitsee, kuitenkin sinua kuunnellen, niin että hoitokokemus on juuri sopiva sinulle. Hoidon jälkeen varataan hetki aikaa keskustelulle.

Anna lahjaksi hemmottelua ja hyvinvointia

Muista läheistäsi HierontaHyvinvoinnin lahjakortilla. Lahjakortin saat ostettua kätevästi alla olevan painikkeen kautta, ja se toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Lahjakortteja on myynnissä myös hoitolassa.