Hierontaa keholle ja mielelle

Kireyttä hartioissa ja niskassa, päähän sattuu. Selkä kipuilee ja jalat ovat rasituksesta väsyneet ja kipeät.

Stressiä, unettomuutta, kiirettä ja väsymystä.

Ovat sitten lihaksesi jumissa ja kaipaat napakkaa hierontaa tai haluat hetken vain levätä ja nauttia rentouttavista hoidoista, HierontaHyvinvoinnilta löydät monipuoliset palvelut mistä voit valita juuri sinulle sopivan hoidon.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakasta kuunnellen.

Hoitojen jälkeen on hyvä antaa kehon rauhoittua ja muistaa riittävä vedenjuominen.

Palvelut

Klassinen hieronta

Helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä

Purentalihasten hieronta

Lievittää lihasjännityksiä ja kipuja pään alueella

Intialainen päähieronta

Helpottaa stressin oireita, päänsärkyä, nukahtamista sekä parantaa unenlaatua. Kasvojen ja päänahan jännitykset vähenevät

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Syvästi rentouttava hoito, joka hoitaa kehoa ja mieltä hyvin kokonaisvaltaisesti

Access Bars- hoito

Vapauttaa mielestäsi ja kehostasi turhia rajoituksia ja tunteita

Ikioma lepohetki

Rauhoittaa mielen, lievittää kipuja ja vie sinut ihanaan, pehmeään rentouden tilaan

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja sekä rentoutusohjaaja.

Koulutuksia olen käynyt lisäksi mm. fascia käsittelystä, kuivakuppauksesta ja GuaSha- hieronnasta. Näitä ei ole erikseen hinnastossa omana hoitonaan, vaan käytän näitä tilanteen mukaan hieronnan yhteydessä.

KLASSINEN HIERONTA

Kesto 30min / 35€  |  Kesto 45min / 42€
Kesto 60min / 49€  |  Kesto 90min / 69€

Hieronnalla voidaan helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä. Erilaisin hierontaottein pyritään pehmentämään jännittyneitä lihaksia. Hieronta rentouttaa ja auttaa kehon palautumisessa. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa näin auttaen kuona-aineiden poistumisessa. Hieronnalla voidaan myös ennalta ehkäistä monenlaisia vaivoja. Hieronta tehdään aina yksilöllisesti, sinua kuunnellen ja juuri sinun ongelmiin/kipukohtiin keskittyen.

PURENTALIHASTEN HIERONTA

Kesto 30min / 37€  |  Kesto 45min / 45€
Kesto 60min / 60€

Narskutteletko öisin hampaitasi tai puretko niitä yhteen? Aamuisin leuat tuntuvat jäykiltä ja kärsit päänsärystä. Korvat menevät lukkoon tai sinulla on tinnitusta. Kärsitkö pitkäaikaisista niska-hartiaseudun vaivoista?

Purentalihasten hieronta lievittää lihasjännityksiä ja kipuja pään alueella.

Purentalihaskäsittelyssä käydään läpi niska-hartia alueen lihaksia, kaulan ja kasvojen lihakset sekä purentalihakset suun sisäpinnoilta.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Kesto 30min / 35€  |  Kesto 50min / 55€

Erittäin rentouttava hoito. Hoidossa käsitellään pään lisäksi yläselkä, hartiat, niska, käsivarret, päänahka, kasvot ja korvanlehdet. Intialainen päähieronta on hoitona lempeä, mutta tehokas. Rentouttava mutta kuitenkin virkistävä. Intialainen päähieronta voi helpottaa mm. stressin oireita ja päänsärkyä. Nukahtaminen voi helpottua sekä unenlaatu parantua. Kasvojen ja päänahan jännitykset vähenevät. Intialainen päähieronta on todellinen ”stressipesu”.
Voit valita joko 30min tai 50min hoitoajan.

IKIOMA LEPOHETKI

Kesto 90min / 75€

Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä jonka aikana saat nauttia niska-hartia alueen hieronnasta. Jalkakylvyn jälkeen pääset selinmakuulle peiton alle ja saat nauttia pitkästä ja hemmottelevasta jalkahieronnasta (polvista alaspäin), sekä lopuksi kehoa ja mieltä elvyttävästä kasvo- ja päähieronnasta. Tämä hoito rauhoittaa ja tyynnyttää mielen, lievittää kipuja ja vie sinut ihanaan, pehmeään rentouden tilaan.

AYURVEDINEN PÄÄ- JA KASVOHIERONTA

Kesto 75min / 65€

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on tuhansia vuosia vanha intialainen hoitoperinne. Ayurvedisessa pää- ja kasvohieronnassa hoito aloitetaan istuen ja hieron pään, hartioiden ja selän aluetta. Tämän jälkeen pääset selinmakuulle peiton alle nauttimaan kasvojen, pään, ja korvien hieronnasta. Hieronnassa käsitellään pään ja kasvojen alueella olevia marmapisteitä lempeästi hieroen. Marmapisteet muistuttavat kiinalaisia akupisteitä. Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta on hyvin syvästi rentouttava hoito joka hoitaa kehoa ja mieltä hyvin kokonaisvaltaisesti. Hoidosta voit saada apua mm. stressiin, unettomuuteen, kipuihin ja särkyihin, hampaiden narskutteluun. Hoito rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Ayurvedinen hoito voi parantaa aistien toimintaa ja vähentää erilaisia jännitystiloja. Ayurvedinen hoito hoitaa myös mieltä ja tunnepuolen tiloja. Hoito voi auttaa vapautumaan mm. erilaisista tunnelukoista.

Hoidossa käytetään runsaasti öljyä joten huomioithan tämän hoitoon tullessasi. Hoidon jälkeen hiukset ovat öljyiset. Hoito on kestoltaan reilun 60min, jonka jälkeen sinulla on vielä aikaa heräillä rauhassa ja juoda vaikka lämmintä teetä.Tähän hoitoon ihastut.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville.

ACCESS BARS- HOITO

Kesto 60min / 60€

Haluaisitko paremmat yöunet? Haluaisitko lisää energiaa ja iloa elämääsi? Haluaisitko stressin jo väistävän ja ahdistuksen helpottavan? Access Bars hoidosta voit saada apua mm. näihin asioihin.

Access Bars hoidossa käydään läpi kevyesti koskettamalla/painamalla 32 pistettä pään alueella. Käymällä läpi nämä 32 pistettä, voidaan päästä irti erilaisista rajoituksista joita voi olla esim. kehoon, rahaan, tai ihmissuhteisiin liittyen. Access Bars hoito voi vapauttaa mielestäsi ja kehostasi turhia rajoituksia ja tunteita, joita et tarvitse ja jotka eivät ole sinulle hyväksi. Access Bars hoitoa voikin ajatella ikäänkuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Aivoillesi tulee lisää tilaa ja ymmärrät itseäsi paremmin. Tämän hoidon avulla sinun on helpompi päästää irti kaikesta turhasta.

Access Bars hoidon hyötyjä voivat olla:
– mieli ja keho rentoutuu
– stressi vähenee
– ahdistus ja masennus helpottuu
– paniikkioireet vähenevät
– kehon energiavirtaus lisääntyy
– kehon oma paraneminen elpyy
– toimintakyky lisääntyy
– unenlaatu paranee
– tietoisuus lisääntyy
– itseluottamus lisääntyy
– elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
– ADHD-, ADD-, ja OCD- oireet voivat helpottua

Vähintäänkin tunnet saaneesi pitkän ja rentouttavan päähieronnan.

Anna lahjaksi hemmottelua ja hyvinvointia

Muista läheistäsi HierontaHyvinvoinnin lahjakortilla. Lahjakortin saat ostettua kätevästi alla olevan painikkeen kautta, ja se toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Lahjakortteja on myynnissä myös hoitolassa.